MENUMENU

O nama

Firma Balkan Hunter DOO je osnovana 2013. godine. Pretežna delatnost nam je promet oružja, municije i opreme za lov. Poslujemo u okviru povezanih firmi grupacije Manik: Manik DOO, Manik Group DOO, Autocentar Manik DOO, PCM DOO.

Iako smo osnovani, 2013. godine, imamo dugogodišnje iskustvo u prometu oružjem i municijom. Poznata beogradska lovačko-oružarska kuća (Bulevar despota Stefana 128A ,011/6973377) na tržištu nastupa udružena sa kraljevačkim „Royal Wolfom“. To je dalo potpuno novo lice obe ove naše lovačke kuće. Asor-timan artikala i opreme znatno je proširen i obogaćen.To ćemo potkrepiti konkretnim prikazom nekih proizvoda koji, između ostalih, karakterišu ponudu „Balkan Huntera“.

Mnogi lovci se odlučuju za kupovinu očuvanog i kvalitetnog polovnog oružja, a „Balkan Hunter“ izdvojio se kao lider u regionu, kako uvozom polovnih lovnih pušaka iz Italije, tako i otkupom oružja od naših građana. U „Hunteru“ su mnogi lovci pronašli za sebe željenu polovnu lovačku pušku ali i prodali svoje puške, pištolje, revolvere…

„Balkan Hunter“ u ponudi ima I lovačka odela, jakne, prsluke, pantalone, poznatih lovačkih kuća „Hillman“ i „Percussion“. Ponuda ne bi bila kompletna bez obuće. Za odgovorno održavanje oružja Balkan Hunter“ vam nudi najpoznatija imena iz oblasti čišćenja i podmazivanja pušaka i pištolja.

Za kraj smo ostavili bogatu ponudu municije za puške glatkih cevi-sačmarice. Današnje vreme pokazuje da domaći lovac može naći identične proizvode na našem tržištu kao i u najboljim evropskim prodavnicama često i po povoljnijim cenama. „Balkan Hunter“ je dao veliki doprinos toj tvrdnji.

Ostvarite Kontakt

Balkan Hunters se nalazi u Beogradu, Srbija u ulici Zdravka Čelara broj 12. Vršimo besplatnu isporuku na teritoriji Republike Srbije za sve narudžbine preko 10.000 RSD

Pošalji poruku