Lovačka stolica Bergara

,

10,900.00 рсд

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 000888 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Testirano na terenu i izvedeno od strane Severnoameričkog Lovačkog kluba, All Terrain Seat (ATS) je savršen pratilac koji će se odvesti na vaš sledeći lov, ribolov ili kampovanje.
Lagan i prenosiv, ATS se lako sklapa i postavlja, a zatim se brzo sklapa za lovca u pokretu. Prekrivena noga i kapica minimiziraju potapanje u meku tlu i svaka noga može biti nezavisno prilagođena za bilo koji teren ili situaciju.

Izrađene od kompozitnih smola, sve ATS sedišta podržavaju do 300 kilograma težine, otporne su na vremenske uslove i okreću kompletan 360 stepeni. Zglobovi sedišta Stag odstrani i spusti u sedište radi lakšeg nošenja. Samo spustite ATS u svoj paket i spremni ste za odlazak.

Naš STAG All Terrain Seat ima svu dobrobit prvobitnog sedišta Bull, sa dodatnim konfortom naslona za leđa. I njene četiri nezavisno podesive noge mogu ostati na nivou i izuzetno stabilne na kosom terenu. Svaka noga se može prilagoditi na bilo koju željenu visinu od 16 o 23,5 inča.
Sedište STAG je dizajnirano sa novim mehanizmom za okretanje od 360 stepeni, omogućavajući vam brzo da se namestite u poziciju